Grabar-Kitarović spremno prihvatila poziv Mate Bulića, pogledajte njezin nastup

VIDEO: PREDSJEDNICA ZAPJEVALA U DUETU S ‘KRALJEM DIJASPORE’ Grabar-Kitarović spremno prihvatila poziv Mate Bulića, pogledajte njezin nastup

U restoranu Gastro Globus Zagreb u petak navečer održana je još jedna Broćanska večer, koja je i ovaj put imala humanitarni karakter – naime, novac prikupljen donacijama i aktivnostima Udruge bit će namijenjen studentskim potporama.

Osim Mate Bulića, koji je bio glazbeni gost, zvijezda večeri bila je i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon što je pred uzvanicima održala govor, predsjednica je s “kraljem dijaspore” i zapjevala. Mate i Kolinda izveli su hit “Domu mom”, a prisutni su ih nagradili gromoglasnim pljeskom.

– Lijepo, konačno da se i ona malo zabavlja – komentirali su korisnici društvenih mreža ispod snimke na kojoj je prikazan dio zajedničkog nastupa Bulića i Grabar-Kitarović.
Inače, spomenuta Broćanska večer svake godine okuplja građane hercegovačke općine Čitluk, kojoj pripada i Međugorje, s ciljem snažnijeg povezivanja ljudi porijeklom iz tog dijela Hercegovine i održavanja bliskih kulturnih odnosa s Hercegovinom.

 

 

Facebook Comments