Aktualno Županija

Razbojništvo u ljekarni

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.
Jučer poslijepodne u ljekarni u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda nepoznati počinitelj je uz prijetnju oružjem počinio razbojništvo nad dvije zaposlenice (61 i 37 godina) te otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer u 22.10 sati u Žakanju na državnoj cesti broj 6 dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom austrijskih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak, državljanin Slovenije i kretao se u smjeru Ribnika. U desnom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine prelazi na suprotni kolnički trak i udara u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak.Oboje vozača je zadobilo ozljede i to 42-godišnjak teže, a 28-godišnjak lakše . Materijalna šteta veća je od pedeset tisuća kuna. Protiv 28-godišnjeg vozača, nadležnom državnom odvjetništvu, bit će podnesena kaznena prijava.