Aktualno OG sada Ogulin

Aroma Beautique

Grad nam je od danas bogatiji za još jedan studio za njegu tijela koji nudi široku paletu usluga vezanih za zdravlje, ljepotu i vitalnost. O čemu se točno radi, koje usluge imaju u ponudi i kako se razvila ideja pitali smo Petru Gerić, vlasnicu otvorenog studia Aroma Beautique

“Budući da već duži niz godina primjenjujem aromaterapiju u svom životu, izrađujem prirodnu kozmetiku, te prakticiram razne alternativne metode studio u kojem se isprepliću aromaterapija i prirodna kozmetika sa tretmanima njege i uljepšavanja logičan je izbor djelatnosti koje sam odabrala kao svoje novo zanimanje. Kao nezaposlena osoba odlučila sam se za pokretanje vlastitog poslovanja zahvaljujući podršci svojih najbližih, poticajima koji se nude za poduzetnike početnike i za samozapošljavanje, te ono najvažnije od svega kako bih radila ono što volim. A „ako nešto dovoljno jako želišcijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš“, rekao je Paulo Coelho. U studiu Aroma Beautique primjenjujem individualni holistički pristup, te se većina usluga obavlja prirodnim proizvodima/sirovinama za rad, od profesionalne prirodne kozmetičke linije za njegu lica, biljnih i eteričnih ulja, ampula, lakova za nokte bez kiselina, otapala i nitroceluloze”-kaže Petra Gerić i dodaje:

U srijedu 07.11. imat ću dan otvorenih vrata pa pozivam sve zaniteresirane da navrate i vide koje sve usluge imam u ponudi. Neke od njih su aromaterapijsko savjetovanje, terapijski tretmani aroma oblozima, raindrop&vitaflex, streching tehnika istezanja, aromamasaža biljnim i eteričnim uljima, manikura i trajni lak, tretmani čišćenja i njege lica, mikrodermoabrazija, mezoterapija, anticelulitni tretmani, termo deka, maderoterapija, depilacije…”

Uskoro će osim usluga njege i održavanja tijela u ponudi biti i prodaja raznih pripravaka za održavanje zdravlja: čajeva, ljekovitog bilja, biljnih i eteričnih ulja, dodataka prehrani… Sa svime se možete upoznati ako budete dolazili u Gajevu 3.