Županijske lige: Ogulin i dalje uvjerljiv, kod drugoligaša Vatrogasac malo “zapeo” u Rečici

Nije bilo iznenađenja u susretima 12. kola 1. Županijske nogometne lige. Lake pobjede Ogulina i Slunja, novi poraz fenjeraša Draganića, a napokon se malo diže i Ilovac. Susret u Žakanju je odgođen zbog nedolaska gostiju iz Svetog Petra, navodno zbog kvara na autobusu.

Rezultati: Ogulin – Zrinski Ozalj 6:1, Slunj – Vojnić 95 5:0, Ilovac – Duga Resa 1929 2:0, Draganić – Korana 1:2, a susret Croatia 78 – Dobra (SP) je odgođen. Na ljestvici vodi Ogulin sa 31 bodom, ispred Slunja koji ima 26, dok je na začelju Draganić sa samo jednim bodom.

Kod drugoligaša igralo se 11. kolo, u kojem je lider Vatrogasac nakon sedam uzastopnih pobjeda pomalo neočekivano malo “zapeo” na gostovanju u Rečici i uzeo samo bod. Iako je drugoplasirani Krnjak Barilović u ovom kolu slavio, momčad iz Gornjeg Mekušja ipak i dalje ima osjetnu prednost na vrhu ljestvice.

Rezultati: Mladost (R) – Vatrogasac 1:1, Krnjak Barilović – Frankopan 5:2, Mrežnica – Šišljavić 3:2, VOŠK – Kupa 2:2, Petrova gora – Vrlovka 1:1, Mladost (ZO) – Dobra (N) 2:1 i Oštarije – Cetingrad 1:1. Vodi Vatrogasac sa 29 bodova, ispred Krnjak Barilovića koji ima 24, a na začelju je Petrova gora sa 5 bodova. (kaportal.hr)

 

Facebook Comments