Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za ovaj vikend

Bit će vrlo slično kao prethodnih dana, tijekom prijepodneva mjestimice uz maglu, doduše nešto rjeđu, a danju barem djelomice sunčano. Više sunčana vremena bit će prema istoku, dok se na zapadu očekuje i malo kiše.

Na Jadranu i uz njega biti povremeno više oblaka iz kojih može pasti malo kiše, ponajprije na sjevernom dijelu Jadrana, a od sredine dana mjestimice i u Dalmaciji te njenoj unutrašnjosti. Na kopnu nakon magle i niske slojevite naoblake, djelomice, a prema istoku i pretežno sunčano.

Navečer će biti vrlo slično, na kopnu suho uz umjerenu naoblaku, uz obalu i dalje prevladavajuće oblačno uz poneku kap kiše na širem riječkom području te ponegdje u unutrašnjosti Dalmacije.

Vjetar na kopnu slab, a poslijepodne i umjeren južni te jugozapadni. I na Jadranu će u početku puhati slabo jugo, u drugom dijelu dana do umjereno.

Što se temperatura tiče, i danas će biti razmjerno toplo. Najviše dnevne temperature većinom između 13 i 18 stupnjeva u unutrašnjosti, a na Jadranu između 17 i 21.

Najniže temperature tijekom iduće noći bit će slične ili malo više nego noćas. U kontinentalnim krajevima većinom između 3 i 8, a uz obalu od 13 do 17 stupnjeva.

Biometeorološke prilike bit će razmjerno povoljne, nešto nepovoljnije bit će na zapadu, a ljudi osjetljiviji na vrijeme mogli bi se žaliti na umor i glavobolju.

Sutra slično: duž obale zadržavat će se više oblaka pa će mjestimice pasti i malo kiše, češće tijekom prijepodneva. U unutrašnjosti ujutro magla, rjeđa nego prethodnih dana, a danju zatim prevladavajuće sunčano, na istoku i potpuno vedro. I dalje će puhati slabo i umjereno jugo, a temperature zraka, i jutarnje i dnevne, bez veće promjene i i dalje više od prosjeka za doba godine.