Aktualno Sport

Rukometaši gaze i dalje!

Seniori su u nedjelju u večernjim satima odigrali prvenstenu utakmicu 3.HRL-zapad protiv ekipe Mornar-Crikvenica. Utakmicu su pobijedili rezultatom 37:19.

Utakmica je od prve minute išla u jednom pravcu koji su zacrtali rukometaši Ogulina, nedopustivši protivnicima da stvore ikakvu opasnost po njihov gol. Uz posloženu obranu i raznovrsnost unapadu, priliku za igru dobili su svi rukometaši i maksimalno su je iskoristili. Utakmicu je obilježio veliki broj napada u leđa protivnika kojom su naši rukometaši vratili igru koja ih je krasila godinama. U ovoj utakmici u momčad se je vratio Andrija Gaši koji je donedavno bio igrač RK Pećine koje su se natjecale u 1.ligi.Seniorski pogon Rukometnog kluba Ogulin ovim pojačanjem je kompletirao ekipu i postavio si visoke ciljeve koje će, iz utakmice u utakmicu, nastojati realizirati .

Golove su postigli:Toni Puškarić 8, Antonio Drašković 8, Andrija Poljak 7, David Stipetić 6, Luka Turković 3, Andrija Gaši 2 , Lovro Petrušić 2 i Marko Poljak 1. Igrali su : Filip Francetić, Karlo Blašković, Alen Stipetić, a odlično branili Josip Vučić i David Stipetić.
Rukometaši su uz pet pobjeda i jedan poraz u samom vrhu lige, a sljedećom pobjedom nad ekipom Mladost Kaštelir, zasjeli bi na prvo mjesto.

Mlađi kadeti gubili i pobjeđivali

Mlađi kadeti Rukometnog kluba Ogulin odigrali su  dvije prvenstvene utakmice 1.Hrvatske lige za mlađe kadete.

U prvoj utakmici protiv ekipe Karlovac nakon petnaestak minuta ravnopravne igre su popustili, te su dali protivniku slobodu u organizaciji igre. Momčad Karlovca je spretnije koristila tehničke pogreške naših mladih rukometaša i pobijedila 28:15.

U drugoj utakmici naši mladi momci su zaigrali discipliniranije, te su smanjili tehničke greške na minimum. Protivnik im je bile ekipa iz Dubovca koja nije pružila konkretniji otpor te su naši mlađi kadeti slavili rezultatom 25:9.

Golove za Ogulin u obje utakmice su postigli: Mihael Vučić 14, Filip Cipek 10, Denis Stipetić 5,Mateo Blašković 3, Andrej Brozović 3, Šimun Gerovac 2, Karlo Francetić 1, Ivan Udovičić 1, Erik Bertović 1.Igrali su : Mijo Šajn, Tomislav Mateša i Marko Cindrić.Veliki broj obrana je sakupio Vito Perković, kojem je u ispomoći bio Miloš Ivošević.