Aktualno OG sada Ogulin

Održana skupština SDSS-a GO Ogulin

Pod predsjedanjem predsjednika gradske organizacije SDSS-a Ogulin Nevena Vujnovića održana je godišnja izvještajna skupština u Drežnici. Neven Vujnović i zamjenik predsjednika i zamjenik gradonačelnika Ogulina Neven Ivošević podnijeli su izvještaje u radu u prethodnom periodu.

11.02.2017. održana je izborna skupština kada je izabrano sadašnje vodstvo nakon odlaska nekolicine članova iz stranke. U prethodnoj godini održani su lokalni izbori kada je Neven Ivošević izabran za zamjenika gradonačelnika što je izuzetan uspjeh dok su za ulazak u gradsko vijeće nedostajala 2 glasa. Na ovogodišnjim izborima za mjesne odbore SDSS je dobio 3 predsjednika mjesnih odbora.

Uz brojne aktivnosti istaknute su završetak uređenja mjesnog doma u Ponikvama i početak rješavanja vodoopskrbe u tom kraju, brojne aktivnosti na rješavanje pitanja zemljišnih knjiga u k.o. Drežnica i sastanak sa ministrom pravosudja Draženom Bošnjakovićem na ovu temu, osiguranje školskih knjiga u Drežnici i Jasenku, projektiranje mrtvačnice u Drežnici u suradnji sa Gradom Ogulinom, prezentacija mjera ruralnog razvoja sa velikim uspjehom, asfaltiranje županijskih i lokalnih prometnica kao i niz drugih aktivnosti.

Nakon rasprave izvještaj je usvojen jednoglasno kao i plan rada gdje je istaknuta potreba daljnje konsolidacije stranke kao i nastavak rada na započetim i novim projektima.

Jednoglasno je usvojena i odluka o izboru Nenada Vukadinovića za novog člana izvršnog odbora umjesto Miće Tatalovića.

U zadnjoj točki “razno” delegati su izrazili nezadovoljstvo višestrukim povećanjem cijene odvoza otpada i udara na standard građana kao i aktualnosti oko stanja u SKD Prosvjeti i podizanju kaznenih prijava protiv bivšeg vodstva. Predsjednici mjesnih odbora Drežnica i Jasenak izrazili su nadu o poboljšanju suradnje sa Gradom Ogulinom, koja je opterećena stanjem u vladajućoj koaliciji. (foto:Facebook SDSSOg)