Aktualno OG sada Ogulin

Palac gore za Palčiće!

Na inicijativu mame jednog od najmanjih ogulinskih Palčića, Jelene Radej, Ogulin se lani, po prvi put,  uključio u akciju obilježavanja Međunarodnog dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. A akcija je nastavljena i večeras, na trgu kod Pučkog otvorenog učilišta.

Pokrovitelj je bio  Grad Ogulinu, a organizatori Turistička zajednica grada Ogulina i Pučko otvoreno učilište, dok su medijski pokrovitelji bili Radio Ogulin i OGportal.

Brojni su Ogulinci, oni najmanji i oni stariji, obilježili ovaj dan za naše male Palčiće, a uz glazbeni programza koji su bili zaduženi  Danko Blažina (grupa Speen) i Petar Angelov (grupa Sound source).

U ime organizatora pozdrave svima su uputili  Jelena Radej i gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je stigao u pratnji svojih zamjenika Ivane Salopek Šumonja i Daniela Vukelje.

Nakon puštanja balona, održana je Konferencija: Prve tri su najvažnije.

O temi Promjene u obiteljskoj dinamici nakon rođenja djeteta govorila je Ines Galetic Žagar, mag. psihologije, o temi  Psihomotorni razvoj djeteta u prve 3 godine života
Tihana Koren, dipl. psiholog i psihoterapeut, o temi Razvoj motorike i rehabilitacija pokretom Anđelina Božičević, prof. rehabilitator, te o temi Poticanje ranog govorno jezičnog razvoja Bojana Knežević, mag. logoped.

Moderator je bio  Dubravko Dragičević.