Aktualno OG sada Ogulin

Podsjetnik na sinoćnju uspješnu akciju “Palčić gore”

Sinoć je u Ogulinu, na trgu kod Pučkog otvorenog učilišta., održana akcija povodom Međunarodnog dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. Pokrovitelj je bio Grad Ogulinu, a organizatori Turistička zajednica grada Ogulina i Pučko otvoreno učilište, dok su medijski pokrovitelji bili Radio Ogulin i OGportal.

Brojni su Ogulinci, oni najmanji i oni stariji, obilježili ovaj dan za naše male Palčiće, a uz glazbeni program za koji su bili zaduženi Danko Blažina (grupa Speen) i Petar Angelov (grupa Sound source).
Nakon puštanja balona, održana je Konferencija: Prve tri su najvažnije na kojoj su govorile Ines Galetic Žagar, mag. psihologije, Tihana Koren, dipl. psiholog i psihoterapeut, Anđelina Božičević, prof. rehabilitator te Bojana Knežević, mag. logoped, uz moderatora Dubravka Dragičevića. O tome smo već pisali jučer, a sada još jednom podsjećamo na ovu uspješno održanu akciju jer želimo s vama podijeliti i odličan video koji je tom prilikom napravio Vjekoslav Žgela (c-ya).

https://www.youtube.com/watch?v=UASm3yafz_E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ni9GZUh_MEguYS2670H7-YVAhhIp-R5RHscoDwFakLBkwqgK6tzJ0g3o