Aktualno Županija

Drugi Advent u Karlovcu duži i bogatiji: Stižu TBF, Jinxi, Opća opasnost, Z. Kovačiček, Mia Dimšić i drugi – za doček Novi fosili!

– Ovaj Advent rezultat je uspjeha prošlogodišnjeg i zakoreta Grada – da pruži potporu ovakvoj manifestaciji, kazao je Filip Trezner, najavljujući na današnjoj pressici program ovogodišnjeg, drugog Adventa u Karlovcu u organizaciji Izvan fokusa, te potpori Grada, KABA-e, Heinekena, ali i drugih sponzora.

Bit će duži, od 14. do 30 prosinca, te bogatiji od prošlogodišnjeg, s programom na pozornicama u Glazbenom paviljonu i ispred Edisona, te više od tisuću sudionika i 124 programa. Radnim danom program će trajati od 16 do 23 sata, vikendom od 12 do 24, a donijet će predstave i animacijski program za djecu, nastupe domaćih KUD-ova, tamburaških sastava, Puhačkog orkestra, Zore, Carolostadiena, učenika Glazbene škole, karlovačkih bendova, ali i TBF-a, Jinxa, Opće opasnosti, Zdenke Kovačiček, Mie Dimšić, Pavela, Detoura, Vatre, Adastre… Naravno, sve popraćeno ponudom u 10 ugostiteljskih i 6 trgovačkih kućica, te, 23. prosinca, Danom tradicijske kuhinje, na kojem će posjetitelji moći probati specijalitete iz Karlovačke županije, ali i iskušati svoje znanje u kvizu.

Završetak Adventa ne znači da će 31. prosinca Perivoj ostati prazan: kod Glazbenog paviljona Karlovčani će ispratiti ovu i dočekati Novu godinu uz Nove fosile.

– Nećemo visiti s trapeza, neću obući minicu, ali obećajem hit do hita! Svi znaju te pjesme i vjerujem da će to biti dobra fešta k’o u dobra stara vremena. Na najboljem mjestu i u najboljem društvu veselim se dočekati Novu godinu, poručila je Sanja Doležal.
I gradonačelnik Damir Mandić vjeruje da će svi biti zadovoljni i dočekom i ovogodišnjim izdanjem Adventa, kreiranim po željama brojnih Karlovčana.(kaportal.hr)