Aktualno Magazin Zabava

Dunja Mazzocco Drvar našalila se na svoj račun: ‘Nije me iznenadio snijeg, nego veš na balkonu’

Omiljena meteorologinja nastavlja uveseljavati javnost svojom duhovitom osobnošću i istančanim smislom za humor. Dunja Mazzocco Drvar se putem društvenih mreža često upušta u sarkastične, ali svakako zabavne rasprave o vremenu i sličnim prilikama. Nije joj problem ni našaliti se na svoj račun, kao što je to učinila ovaj put, a za tportal je ispričala zašto ne voli zimu.

‘Jedno sasvim uobičajeno jutro na balkonu jedne meteorologinje’, napisala je pored fotografije s vešom na štriku, koji je prekrio prvi ovogodišnji snijeg. Zbog tih riječi i hashtahova ‘dobra meteorologinja’ i ‘loša kućanica’ pobrala je simpatije svojih mnogobrojnih obožavatelja.

‘Svaki put me iznenadi veš na balkonu. Nije me iznenadio snijeg, nego taj veš. Često to radim – veš mi pokisne, hodam bez kišobrana pa mi se ljudi čude i smiju. Večer prije cijelu naciju obavijestim o snijegu, a onda ja ne unesem veš’, ispričala nam je kroz smijeh iskrena Dunja Mazzocco Drvar.

 

Prvi ovogodišnji snijeg će se, kaže, brzo otopiti. ‘To nije ništa ozbiljno, pada tek toliko da nas upozori da dolazi zima. Stiže sveta Kata i period kad se pojavljuju prve pahulje, no još uvijek je zemlja topla, kao i zrak. Ovo je samo malo radi ugođaja jer već polako sve ide ka zimskoj sezoni i blagdanskom kićenju’, kaže popularna RTL-ova meteorologinja.

Zimu, nerado nam je priznala, baš i ne voli. ‘Nekako što sam starija, što su godine veće, sve je manje volim’, rekla je. (tportal.hr)