Aktualno OG sada Ogulin

Suradnica OGportala Lorena Puškarić među 46 najboljih u svijetu!

Na stranici GuruShots, jednoj od najvećih platformi za fotografe diljem svijeta na natječaj za najbolju ptičju fotografiju prijavila se i naša foto suradnica Lorena Puškarić. Njena fotografija izabrana među milijunima pristiglih iz cijelog  svijeta, našla se među 46 najboljih!

Platforma GuruShots, jedno od najvećih internacionalnih natjecanja u oblasti fotografije koja organiira izložbe u poznatim galerijama širom svijeta.
Projekt je osmislilo osmero nagrađenih fotografkinja i fotografa iz cijeloga svijeta i pokrenut je kao startup ideja u Tel Avivu i lansirana 2014. godine. GuruShots je revolucionarna platforma za ljubitelje fotografije rekonstruira dosadašnju percepciju ove umjetnosti, inspiririrajući preko milijun fotografa. Kroz natjecanje sudionici razvijaju svoje vještine kreiranja fotografija,  koje međusobno ocjenjuju, u cilju dostizanja razine Gurua u ovoj oblasti. Svakog mjeseca, sudionici imaju mogućnost da tematski kandidiraju svoje radove, a oni sa najviše glasova biće izloženi u nekoj od galerija ili foto sajmova širom svijeta, a moguće je osvojiti i novčane nagrade.

Lorena za OGportal kaže:”GuruShots je jedna od najvećih platformi za fotografe diljem svijeta i vrlo je poznata stranica. Dobivaju se razne titule (za najboljeg fotografa, najbolju fotografiju na zadane teme, top 10, 20, 30 fotografa svijeta itd) i može se sudjelovati na raznim svjetskim izložbama, ako te izaberu. Na toj sam stranici već par godina i aktivno sudjelujem na više natječaja.”

Lorenine fotografije na OGportalu možete pogledati u našem foto albumu.

Ovo je Lorenina fotografija uvrštena u svjetski TOP 46

 

Photo by Lorena Puškarić

Check out the awesome photo on GuruShots