Aktualno OG sada Ogulin

2. Jagor privukao više od 600 posjetitelja

Sinoć je u organizaciji Udruge Oda prijateljstvu, a uz pomoć Grada Ogulina, Turističke zajednice i Pučkog otvorenog učilišta, održan 2. Jagor, festival kojim se promoviraju dječji glazbeni talenti. U punoj Školskoj sportskoj dvorani publici se predstavilo 12 glazbenih nada ogulinskog kraja. Po mišljenju žirija i publike 1. mjesto osvojila je Ema Jelić s pjesmom Vesne Pisarović-Neka ljudi govore.

Drugoplasirana bila je Ena Stipetić koja je pjevala pjsmu Ivane Kindl, a treće mjesto pjevajući Cesaricu, uvjerljivo je zauzeo Luka Miloš, jedini dječak među sudionicima.
Mnogo marljivih, stručnih volontera radilo je na pripremama izvođača, a posebno ponosna i sretna bila je nastavnica glazbenog u OŠ IBM, Đurđica Cipek. Nime, upravo su iz te škole dobitnici prva tri mjesta.

Iznimno zadovoljan organizacijom i odazivom na festival bio je i predsjednik Udruge Oda prijateljstvu, Hrvoje Magdić.
Ovaj koncert bio je još jedna prilika da pokažemo koliko smo plemeniti te koliko smo spremni pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Obzirom da je prikupljeno 16.500 kuna za liječenje dječaka Denisa, možemo reći da smo svi zajedno i ovaj puta uspjeli.(radio-ogulin.hr)

(foto:OGportal/JagorFacebook)