Najmlađe rukometašice ŽRK Ogulina gostovale u Kašteliru

Najmlađe rukometašice ŽRK Ogulina, jučer su gostovale u Kašteliru, gdje su sa ekipom djevojčica rođenih 2008/09. godinu sudjelovale na tradicionalnom 10. turniru u mini rukometu. U njihovoj generaciji bilo je ukupno 7 ekipa. U isto vrijeme odigravao se turnir i za dječake i djevojčice i to u godištima od 2008. do 2010. godine. Organizator turnira imao je pune ruke posla jer se u jednom danu odigralo čak 120 utakmica.
Naše djevojčice bile su nekompletne zbog bolesti jedne ključne igračice, ali su svaku utakmicu odigrale odlično u fair play tonu. Iako fizički puno slabije od nekih protivnica, nisu poprimile njihov način igre u kojoj je bilo dosta grubih prekršaja, već su i dalje igrale svoju igru bez namjere da ozljede protivničke igračice, bez pretjeranih kontakata, brzo i razigrano.
Igra i zalaganje svih igračica zaslužuju veliku pohvalu.
Odigrale su ukupno 6 utakmice, od toga su 4 utakmice pobijedile i dvije minimalno izgubile.
Rezultati:
1. Ogulin – Omišalj 10:5
2. Rudar- Ogulin 4:8
3. Ogulin – Buje 7:4
4. Umag – Ogulin 6:5
5. Ogulin- SC Ferlach W (Austrija) 10:12
6. Ogulin – Poreč 15:9

Poredak :
1. Umag
2. SC Ferlach
3. Ogulin

Iako su imale jednak broj bodova kao i SC Ferlach, Austrijanke su zauzele drugo mjesto jer su u međusobnom susretu bile bolje.

U ekipi Ogulina istaknula se naša golmanica Kiara Salopek pa je i zasluženo birana u najbolju petorku turnira.

Za ekipu Ogulina igrale su:
Lana Magdić 21 gol, Lea Blašković 13 golova, Marta Domitrović 9 golova, Melani Mihaljević 4 gola, Tamara Blašković 4 gola, Matea Bokulić 2 gola, Morena Mudrić 1 gol i Gabrijela Luketić 1 gol i Lorena Capan.
Ekipu je vodila trenerica Vesna Ceranić.
Na kraju zahvala organizatorima turnira na krafnama i čevapima kojima su nas počastili.
Trenerica je održala obećanje ukoliko uspiju i osvoje jednu od medalja da će ih časti na povratku u u MCDonaldsu Obećanje ispunjeno, djevojčice zadovoljne!

Facebook Comments