Aktualno OG sada Ogulin

Donacija Generali osiguranja d.d. za DVD Josipdol

DVD Josipdol i Generali osiguranje d.d., poslovnica Ogulin, imaju odličnu suradnju već duži niz godina, U ovoj osiguravateljskoj kući DVD Josipdol ima osigurana sva vatrogasna vozila, ali i operativne vatrogasce koji sudjeluju na vatrogasnim intervencijama.
Nedavno je odlična suradnja podignuta na još višu razinu. Naime Generali osiguranje d.d. je posredstvom Risk Managera Jadranke Galić-Jurašić doniralo  Društvu 5.000 kuna za nabavljanje potrebne vatrogasne opreme.
Kupljena su četiri para vatrogasnih čizama, četiri para zaštitnih rukavica te dva vatrogasna opasača. Oprema je vrijedna 6.750 kuna, od čega je donacija Generali osiguranja d.d. pokrila 5.000 kuna, a ostatak iznosa je osiguralo Društvo iz svojih redovnih sredstava.
Ovim činom se Generali osiguranje d.d. pokazalo kao tvrtka koja prepoznaje društvene vrijednosti i spremna je pomoći aktivnim društvima u ispunjenju njihovih zadataka, a sve s ciljem povećanja sigurnosti i zaštite, najprije samih vatrogasaca, a zatim i svih stanovnika općine Josipdol.
Iz DVD Josopdol se još jednom zahvaljuju Generali osiguranju d.d. i gospođi Jadranki Galić-Jurašić na doniranim sredstvima te se nadaju da će se odlična suradnja nastaviti i dalje