Aktualno OG sada Ogulin

Predsjednik Nadzornog odbora Sportske zajednice Denis Salopek ne želi nazočnost novinara!

Predsjednik Sportske zajednice grada Ogulina Dražen Cindrić objavio je na Facebooku prije nekoliko dana  ostavku na mjesto predsjednika Sportske zajednice grada Ogulina. OGportal je stoga u Sportsku  zajednicu još u ponedjeljak, 26. studenog, uputio pitanja o razlozima ostavke predsjednika SZGO-a te o nekim mogućim nepravilnostima u radu sportske  zajednice, u posljednje vrijeme.
Iz Sportske zajednice su nam poslali odgovor da će se o tome raspravljati na sjednici Izvršnog odbora, koja je zakazana za večeras u 18 sati. Na naš upit mogu li sjednici nazočiti novinari, dobili smo jutros potvrdan odgovor.

Međutim, kad smo došli u sportsku dvoranu, prilično povišenim tonom nam se obratio predsjednik Nadzornog odbora Sportske zajednice Denis Salopek, ističući kako ne želi našu nazočnost i kako nam poslije sjednice stoji na raspolaganju!

Pojedini članovi Izvršnog odbora suprotstavili su se njegovom mišljenju, potpredsjednici nisu reagirali, te smo mi smo odlučili  neprisustvovati sjednici.

Tako večeras nismo uspjeli doznati odgovore na naša pitanja. Vjerujemo da ćemo ih dobiti tijekom sutrašnjeg dana.  Dok ovo pišemo, sjednica je još u tijeku.