Autor “Gospodara prstenova” donosi novi spektakl – Smrtonosni strojevi pretpremijerno u Plaškom

Ove subote, 8. prosinca, KINO.hr Plaški prikazuje program za sve generacije – ne smijete propustiti animirani “Ralph ruši Internet” u 3D verziji i pretpremijerno, prije drugih kina u Hrvatskoj, “Smrtonosne strojeve”.

RALPH RUŠI INTERNET: KRŠ I LOM 2 (subota, 8.12. u 17 h) – Antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.

 

SMRTONOSNI STROJEVI (subota, 8.12. u 20 h) – Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson, vraća se na velika platna – ovoga puta kao scenarist. Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Veliki mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Film s redovnim prikazivanjem u hrvatskim kinima kreće 13. prosinca, a KINO.hr Plaški ga ekskluzivno prikazuje već 8. prosinca.

Facebook Comments