Aktualno OG sada Ogulin

“Pali pilu humanosti” 2018.

Rukometni klub Ogulin u nedjelju, 9.prosinca od 17.00 sati organizira tradicionalnu humanitarnu akciju “Pali pilu humanosti”, u sklopu koje će odigrati utakmicu protiv Gospića. Akcijom rukometaši prikupljaju prehrambene proizvode, brašno, šećer, sol,ulje,tjesteninu,rižu, čokolade, itd..kojima socijalno ugroženim stanovnicima nastoje uljepšti blagdane Božića.

U akciji su lani ,uz pomoć sugrađana-gledatalja, prikupili prehrambene proizvode za 15 potrebitih obitelji koje su po završetku utakmice posjetili i darovali.

Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u tomboli kojom će neke od nagrada sponzora kluba moći osvojiti i za sebe. Sve gledatelje, a prije svega najmlađe, razveselit će Djed Božićnjak koji će darovati sve članove kluba, ali i one koji se zateknu na utakmici.

Rukometaši Ogulina ovakve akcije organiziraju već godinama, nastojeći potaknuti sve druge da u dane blagdana daruju i obraduju one koji su pomalo zaboravljeni.

Rukometaši vjeruju da ove godine mogu prikupiti više proizvoda nego lani, te time pokazati svima jednu humanu i plemenitu stranu Ogulina.