Aktualno Sport

Uspješan humanitarni turnir

Na jučer održanom humanitarnom turniru u odbojci, kojega su organizirali Košarkaški klub Ogulin, OK Ogulin, UKGO i Gimnazija B. Frankopana. Sudjelovalo je 15 ekipa te su prikupljena sredstva koja su nedostajala za kupnju vanjske sprave ( veslarice). U dvorani se okupilo se oko 150 ljudi . Košarkaši, odbojkašice, odbojkaši, rukometaši, učenici srednjih škola, profesori, nastavnici, DŠR Ogulin, i rekreativci, uljepšali su akciju “Kreni i pokreni Ogulin”. Voditelj cijele priče, Miljan Vorkapić  kaže: “Nadamo se da ćemo samo nastaviti ovaj projekt vanjskog vježbališta za sve naše građane jer malo po malo i kroz koju godinu biće to nešto prekrasno, dostupno svima i potpuno besplatno. Jako je važno da mladi prepoznaju važnost prvenstveno humanitarnog rada i rada za svoj grad jer oni su ti koji ga mogu učiniti boljim i lijepšim za život. Hvala svima od srca što su se odazvali i podržali cijeli projekt te pokrenuli Ogulin. HVALA!!!
Iako su rezultati bili u drugom planu, spomenimo da je u muškoj konkurenciji pobijedila ekipa “Ge’miš-t”, drugo mjesto zauzeli su “Veća-manja”, dok su treći bili “Dasini sinovi”.
U konkurenciji miješanih ekipa 1. mjesto su osvojile Mace, 2. Gimnazija B. Frankopana i 3. P.O.Š. (Foto/info-KKOg facebook)