Aktualno Sport

Rukometaši uvjerljivi protiv Gospića

Rukometaši Ogulina u nedjelju,9.prosinca na domaćem parketu odigrali su utakmicu 10. kola 3.Hrl-zapad protiv momčadi Gospića. Naši rukometaši uvjerljivo su slavili 46:24. U utakmici su priliku za igranje dobili svi igrači koji su povjerenje shvatili maksimalno ozbiljno te pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.Od prve minute rukometaši Ogulina nametnuli su brži tempo igre na koju protivnik nije imao odgovora. Obrana kao najbitniji segment igre nije popuštala te je zaustavljala svaki intenzivniji napad protivnika. Rukometaši Ogulina ovom pobjedom učvrstili su se na 2. mjestu, a naredno kolo igraju u Novigradu protiv istoimene momčadi.

Golove protiv Gospića su postigli: Andrija Poljak 11, David Stipetić 9, Toni Puškarić 8, Antonio Drašković 7, Luka Turković 4, Kristian Matijašić 2, Lovro Petrušić 1, Toni Marinić 1, Alen Stipetić 1, Karlo Blašković 1 i Marko Poljak 1. Igrali su Filip Francetić ,Mihael Vučić uz fantastične obrane Davida Kučinića, Davida Stipetića i Josipa Vučića.

Utakmica je poslužila i za organizaciju humanitarne akcije “Pali pilu humanosti” kojom su rukometaši uz pomoć sugrađana prikupljali prehrambene proizvode za socijalno ugrožene. Posjetitelji su imali prilike zaigrati tombolu, a najmlađe je posjetio Djed Božićnjak.