Aktualno Županija

Nikola Badovinac DORH-u kazneno prijavio gradonačelnika, HDZ i više osoba – temelji je na svom iskustvu i medijskim napisima

Kao što je i najavio, građanski aktivist Nikola Badovinac podnio je kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Grada Karlovca Damira Mandića te “nepoznatog broja nepoznatih osoba koji su sudjelovali u izboru pročelnice Josipe Pucarević i direktora gradskih Društava, a sastavni su dio Nadzornih odbora za izbor kandidata, članovi Skupštine (gradonačelnik) za svaki pojedini d.o.o u gradskom vlasništvu kao i izborna komisija formirana za izbor pročelnice po natječaju na kojem je izabrana Josipa Pucarević”. Osim Mandića i nepoznatih osoba, Badovinac je kazneno prijavio i HDZ grada Karlovca.

– U Karlovcu smo u posljednjih godinu dana imali javni natječaj za izbor pročelnika Upravnog odjela za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja Grada Karlovca i nekoliko natječaja za direktore gradskih firmi. Na potonjima sam, svima osim jednoga, sudjelovao kao jedan od kandidata, rekao je Badovinac. (kaportal.hr)