Aktualno OG sada Ogulin

Ukinut Nadzorni odbor SKG-a – nova prokuristica Sanja Tomić

Nakon jučerašnjih neslužbenih saznanja, danas su novinari dobili i službenu potvrdu- jučer je održana Skupština Stambeno komunalnog gospodarstva Ogulin, na kojoj je smijenjen prokurista Milorad  Šegan i donesena je odluka o ukidanju Nadzornog odbora.

Jutros je trebala biti održana primopredaja, no sad već bivši prokurista  Milorad Šegan nije došao, pa će se ona održati sutra.

Novinari su pozvani na tiskovnu konferenciju koja je održana u prostorijama SKG-a  i zabilježili izjavu  predsjednika Skupštine, gradonačelnika Dalibora Domitrovića, koji je potvrdio da je smijenjen prokurista Milorad  Šegan i da će tu funkciju u buduće obnašati dugogodišnja zaposlenica  tvrtke Sanja Tomić:

 

Gradonačelnik Domitrović  najavio je i prve poteze nove uprave SKG-a, a među njima prva je smanjenje cijena odvoza smeća:

 

 

Novinarima se obratila i nova prokuristica Sanja Tomić i pojasnila kako po Zakonu o trgovačkim društvima nema vršitelja dužnosti, već tu funkaciju obavlja prokurista. Ona će, kazala je, raditi po nalogu Skupštine, jer je Grad Ogulin kao vlasnik i osnivač poduzeća, najodgovorniji za poslovanje tvrtke: