Aktualno OG sada Ogulin

Proslavljen peti rođendan Ivanine kuće bajke

Danas je u Ivaninoj kući bajke proslavljen peti rođendan! Pozivu na proslavu odazvali su se predstavnici Ministarstva kulture, Turističke zajednice Zagreba, gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, njegova zamjenica Ivana Salopek Šumonja, te predstavnici tvrtki i ustanova sa kojima Ivanina kuća bajke uspješno surađuje.

Pozdrave je, uime domaćina, nazočnima uputila ravnateljica Ankica Puškarić, nakon čega je prezentirala sve ono što je u posljednjih nekoliko godina učinjeno. Krenula je od samog početka, pa sve do današnjeg dana, a u tom vremenu značajno je rastao broj posjetitelja, ali i prihodi. U izjavi za OGportal osvrnula se tko je sve pozvan i na koji način je proteklo obilježavanje 5. rođendana:

 

Zadovoljstvo nije krio ni ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović, istaknuvši kako je ovo vrijedna obljetnica, ali i vrlo vrijedan projekt za rad Ogulin, uputivši čestitke ravnateljici i svim djelatnicama Ivanine kuće bajke:

 

Bilo je ovo jedno ugodno druženje, a već je nastavljeno radno poslije podne, jer su kuću bajke posjetila djeca iz Sisačko moslavačke županije. I u idućoj godini, istaknula je Ankica Puškarić, možemo očekivati velik broj posjetitelja, jer se prijave već sada primaju svakodnevno.