Aktualno Sport

Ogulinski rukometaši, jesenski viceprvaci!

Rukometaši Ogulina odigrali su u subotu, 15. prosinca 2018. posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva 3.Hrl-zapad protiv momčadi Novigrada. Rukometaši Ogulina pobijedili su 31:38. Utakmicu su naši rukometaši otvorili odlično, nametnuvši protivniku bržu igru u kojoj su postizali brze pogotke. Momčad Novigrada nije imala odgovor na dublju obranu Ogulinaca koja im je zadavala dosta problema. Protivnik je u jednom trenutku grubljom i nesportskom igrom nastojao izbaciti naše igrače ” izvan stroja”, ali naši rukometaši su uložili i posljednji atom snage u ovu pobjedu. Po završetku utakmice zapjevali su pobjedničku pjesmu kojom su dali do znanja da su ove sezone spremni za korak više.
Golove protiv Novigrada su postigli: David Stipetić 12, Andrija Polkak 7, Toni Puškarić 6, Antonio Drašković 5, Luka Turković 4 i Marko Poljak 3. U listu strijelaca upisao se je i jednim pogotkom golman David Stipetić koji je bio ispomoć fantastičnom Davidu Kučiniću. Igrali su još Lovro Petrušić i Karlo Blašković. Momčad je vodio trener Dubravko Dragičević koji je iskazao zadovoljstvo cjelokupnim nastupom seniora u prvom djelu prvenstva 3.Hrl-zapad.
Pred rukometašima je ovog tjedna jedan ugodniji i topliji nastup u Ogulinu. Naime, obilazit će potrebite stanovnike kako bi im uručili prigodne blagdanske poklone koje su prikupili u humanitarnoj akciji “Pali pilu humanosti”.