Aktualno Županija

Karlovčani i Karlovčanke uz veliki vatromet i tisuće dobrih želja, uz ples na Promenadi uplovili u 2019. godinu

Nekoliko tisuća Karlovčana ispratilo je staru 2018. godinu uz stari dobri hit “Za dobra stara vremena”, a u 2019. uplovilo uz spektakularan vatromet i Eurosong hit “Ja sam ples” – sve to na promenadi gdje je, barem oko ponoći, kada je vladala daleko najveća gužva, možda oboren i rekord novogodišnjih dočeka na otvorenom u gradu na četiri rijeke. Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš – Zec, uz prateći bend na čelu s dugoreškim blues majstorom Zambom, rasplesali su i stare i mlade pop hitovima iz vremena u kojima je Hrvatska još imala kvalitetan, pjevan i “hitoidan” pop.

No, glazbeni ugođaj bio je sporedan u ponoć, kada je uslijedilo masovno čestitanje, grljenje i ljubljenje i tisuće dobrih želja za godinu koja je pred nama, sve to uz nebo obasjano vatrometom nad šančevima.

Redakcija KAportala pridružuje se čestitkama i dobrim željama – svima vama želimo dobru, uspješnu i sretnu 2019. godinu. Imajte puno zdravlja, sreće i spokoja u godini pred nama. Našem voljenom gradu želimo, pak, da nastavi s kulturnim i turističkim uspjesima iz protekle godine, a u svemu ostalom, baš kao u pjesmi s kojom se oprostio od 2018. godine, što prije počne nalikovati na ono što je bio u “dobra, stara vremena”. (kaportal.hr)