Aktualno OG sada Ogulin

“Koja je ovo država”-u kino Plaški stiže već ove subote!

Film koji najbolje opisuje stanje u državi može biti samo jednog žanra – uz, dugo iščekivani, novi film Vinka Brešana – komediju apsurda “Koja je ovo država” zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji. Zašto se ministar dobrovoljno zatvorio u ćeliju i sve što ste se bojali saznati o Hrvatskoj, otkrit ćete u ovom filmu na najsmješniji način i u KINO.hr Plaški. Film se prikazuje u tjednu otvaranja u hrvatskim kinima – 5. siječnja u 20 sati.

Dosadašnji Brešanovi filmovi poput “Svećenikove djece”, “Maršala” ili kultnog “Kako je počeo rat na mom otoku”, jamče da će i novi naslov biti pravi domaći blockbuster, a tu je i sjajna glumačka ekipa predvođena Krešimirom Mikićem, Nikšom Butijerom, Ksenijom Marinković, Draženom Kühnom, Goranom Bogdanom i drugima.

Vjerujemo da će i ovog puta kino biti ispunjeno do posljednjeg mjesta, a znamo da se i sve više Ogulinaca odlučuje na odlazak u kino u Plaški.