Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend

Za vikend umjereno do pretežno oblačno povremeno uz slabu oborinu, češću na kopnu. Na Jadranu će prolazno pasti malo kiše, na kopnu većinom snijeg, koji će uz porast temperature postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu će umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar slabjeti te postupno okretati na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -5 do -2, na Jadranu od -2 do 2. Najviša dnevna od 1 do 5, na Jadranu od 4 do 7 °C.

Danas će prevladavati oblačno uz povremenu slabu oborinu. Oborina će biti češća na kopnu, većinom u obliku snijega, u drugom dijelu dana uz porast temperature češće snijeg će prelaziti u susježicu, a na Jadranu prolazno može pasti i vrlo malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu će umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar slabjeti te postupno okretati na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -5 do -2, na Jadranu od -2 do 2. Najviša dnevna od 1 do 5, na Jadranu od 4 do 7 °C.
U nedjelju ipak malo viša temperatura, ali i ponovno jača bura, koja će u drugom dijelu ponedjeljka slabjeti. No, zamjetnijeg zatopljenja i stabilizacije vremena neće biti ni u prvom dijelu novoga tjedna.