Aktualno OG sada Ogulin

DVODNEVNI BUSINESS TRENING SA GORDANOM KADOIĆ U HOTELU FRANKOPAN

U siječnju se nastavlja  vrlo uspješan projekt Akademija Poduzeništva Ogulin, u kojem do sada sudjelovalo preko 30 poduzetnika s područja Karlovačke županije.

Ovaj put na novoj lokaciji, u ugodnom ambijentu vinskog podruma Hotela Frankopan, održat će se stručni trening za poduzetnike sa Gordanom Kadoić, stručnjakinjom u vođenju tvrtki, prodajnih timova i pojedinaca, te s Kristijanom Sedakom, magistrom komunikacijskih znanost i voditeljem projekta “Govornička akademija – Demosten”.

Gordana Kadoić radila je kao manager u svjetskim poduzećima za koje razvijala brendove poput Procter&Gamble, Mondelez International, Fructal, Danone, Pringles i mnoge druge. Postavši sinonimom za prodaju i stručnjakom za razvoj prodaje i prodajnih timova, pokreće svoju vlastitu tvrtku Adria Corporate Education i danas radi kao poslovni savjetnik za razvoj poslovanja s posebnim naglaskom na prodaju, kao  korporativni trener, mentor i coach.

Održala je više od 100 edukacija, treninga, radionica i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nositeljica je prve diplome Škole trenera by Elevate i članica EMCC (European mentoring and coaching council). Čest je gost na konferencijama u zemlji i inozemstvu, te sudjeluje na različitim panel diskusijama na temu prodaje i managementa. Članica je Business grupe Međunarodnog kluba žena Zagreb, te snažno podupire obiteljsko i žensko poduzetništvo.

17. i 18. siječna sa početkom u 16 sati za samo 20 sudionika Gordana Kadoić, prezentirat će kako smanjiti troškove , optimalizirati poslovanje i otvarati nove kanale kupaca.

Posebni fokus bit će usmjeren na razvoj individualnih vještina poduzetnika, zbog toga je broj sudionika  ograničen.

Tjedan dana nakon prvog treninga , točno 24. i 25.01 u Ogulin dolazi Kristijan Sedak, PR stručnjak, koji će provest dvodnevni prodajni trening tijekom kojeg prikazati će općenite mehanizme za uspješnu poslovnu komunikaciju, te naučiti će polaznike kako držati zanimljive i upamtljive prezentacija za potencijalne klijente .

Sudjelovanje je besplatno za sudionike projekta Akademija poduzetništva Ogulin.

 

Prijaviti se možete slanjem prijave na:

[email protected]

ili pozivom na: +385 95 5736209

Nakon edukacija u subotu 19.01. sudionici mogu doći na poslovni doručak s mentoricom, tijekom kojeg moći će dobiti individualne savjete i upute.

Projekt će se provesti s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća.

 

Provedba edukacija financirana je iz EU fondova.

Više o projektu saznajte:

Na Facebook stranici :

https://www.facebook.com/apogulin

Na web stranici :

https://akademijapoduzetni.wixsite.com/apogulin