Aktualno Sport

‘Hrvatska je bila prejaka, a zbog njega smo loše počeli i ušli u zaostatak…’

MAKEDONCI U JEDNOM ČOVJEKU VIDE GLAVNI RAZLOG ZA PORAZ ‘Hrvatska je bila prejaka, a zbog njega smo loše počeli i ušli u zaostatak…’

Raul Gonzalez izbornik Makedonaca priznao je poraz. Njegova srdačnost prema igračima s kojima je radio i radi zasljužuje svaki pljesak. Skormni Španjolac je zaključio:

  • Hrvatska je odigrala vrlo jaku obranu. Nismo im se uspjeli suprotstaviti, Pokušali smo 7 na 6, nismo uspjeli u svemu. Šego je bio sjajan, zbog njega smo loše počeli i ušli u zaostatak. Pokušavali smo se vratiti u igru u drugom dijelu sa svim mogućim opcijama, ali dalje od tri gola minusa nije išlo. Hrvatska je večeras bila prejaka za nas. Ništa, moramo dalje, gledamo utakmice s Islandom i Španjolskom koje će biti jako teške za nas. Pokušat ćemo izvući maksimum.

Kiro Lazarov kapetan Makedonaca kaže:

  • Igrali smo protiv bolje momčadi. Nadali smo se da možemo nešto napraviti, nismo po meni bili daleko, ali kada promašiš 15 zicera bolje ne možeš proći. Konačni rezultat ne daje pravu sliku s terena, to je jedno zbog čega mi je žao.
    I Dejan Manaskov najbolji Makedonac nije ostavio previše dvojbi.
  • Problem smo imali u prvom poluvremenu, u drugom smo imali priliku za stizanje, nismo iskoristili i na kraju smo visoko poraženi. Mislim da nismo razočarali i nadam se da ćemo uspjeti pronaći put do drugog kruga.

A nama je sad dan slobodno, pa Bahrein, pa nakon njega odmah Španjolska. E, kad bismo… (jutarnji.hr)