Aktualno Sport

Mini rukometaši na Međunarodnom karnevalskom turniru u Crikvenici

Mini rukometaši Rukometnog kluba Ogulin sudjelovali su u nedjelju, 27.siječnja u Crikvenici na Međunarodnom karnevalskom turniru u mini rukometu. Turnir je organizirala Primorska škola rukometa,a okupio je jake ekipe iz Hrvatske i Slovenije.

Rukometni klub Ogulin sudjelovao je s dvije ekipe u 2008. i 2009. godištu.

U oba godišta zabilježene su pobjede,pa je tako ono starije godište pobjedilo Šibenik, igralo neriješeno protiv Primorske škole rukometa i izgubilo od Arbe(Rab).U konačnici su zauzeli 5.mjesto .Oni nešto mlađi bili su jedno mjesto uspješniji,točnije četvrti. Oni su pobjedili Gospić 2 i Primorsku školu rukometa, a izgubili od Arbe i Gospića 1.U konkurenciji najboljih maskiranih rukometaša,pojedničano nagradu za 1. mjesto osvojio je petogodišnji rukometaš Ogulina Adrian Mikić.

Za Ogulin su nastupili:.Tin Rendulić, Dominik Đurđević, Borna Poljak, Noa Jakšić, Karlo Draženović, Karlo Salopek, Niko Turk, Marko Stipetić, Patrik Francetić, JakovMatasić, Dino Jelić, Ivano Jelić, Vito Srdarev, Leo Krznarić,Sven Stošić, Roko Sabljak, Dominik Francetić, Luka Poljak, Luka Stoisavljević i Adrian Mikić.

Ekipe su vodili trener Dubravko Dragičević, David Stipetić (Mucka) i David Stipetić (Slosar).