Aktualno Županija

Više od milijun i 200 tisuća kuna na raspolaganju karlovačkim udrugama – pola milijuna stiže od Grada, 700 tisuća od gradskih tvrtki

Ukupno pola milijuna kuna osigurano je za financiranje udruga grada Karlovca koje se mogu uključiti i javiti na javni natječaj sa svojim prijedlozima aktivnosti, izvijestili su iz karlovačke gradske uprave.

Pojašnjavaju da se javni natječaji Grada Karlovca provode su dva upravna odjela – UO za društvene djelatnosti i Uredu gradonačelnika te da je iz UO za tu namjenu osigurano 300 tisuća, a iz Ureda gradonačelnika 200 tisuća proračunskih kuna.

– Za potrebe informiranja zainteresiranih udruga Grad Karlovac će 6. veljače 2019. godine s početkom u 17 sati u Velikoj vijećnici Grada Karlovca održati informativnu radionicu na kojoj će predstaviti Javni natječaj za financiranje projekata udruga iz Proračuna Grada Karlovca za 2019. godinu. Sve informacije i upute mogu se pronaći na mrežnim stranicama Grada Karlovca, kažu u gradskoj upravi te nadodaju da i tvrtke u vlasništvu Grada Karlovca također raspisuju javni natječaj za financiranje projekata udruga u ukupnom iznosu od 710. 000 kuna. Sve informacije bit će objavljene na njihovim mrežnim stranicama. (kaportal.hr)