Aktualno Županija

VIDEO: Djelatnici Vodovoda na Gazi sanirali cijev pa probili drugu, onu plinsku – brzom intervencijom vatrogasaca otklonjena opasnost

Brzom intervencijom vatrogasaca u karlovačkoj gradskoj četvrti Gaza danas je možda spriječena i moguća tragedija.

Kako saznajemo, djelatnici Vodovoda i kanalizacije intervenirali su na puknuću vodovodne cijevi, pa slučajno radnim strojem probili cijev od plinskih instalacija. Čitatelj KAportala poslao nam je dvije video snimke samog događaja.

Brzo su došli vatrogasci i rekli i čemu se radi i hitno se postupilo u otklanjanju kvara. Kako nam kaže čitatelj, zahvalio bi se vatrogascima na brzoj intervenciji.

– Prilikom iskopa detektirana je plinska instalacija, a kako se ispod nje nalazi vodoopskrbna cijev koju je trebalo sanirati, morao se proširiti iskop (rov). Tom prilikom se dogodilo oštećenje druge plinske instalacije koja je bila postavljena na cca 50 cm od one prethodne, a što nije bilo vidljivo na postojećem prikazu plinskih instalacija ulice, rečeno nam je u Vodovodu. Kako dodaju, po puknuću, obaviješten je koncesionar jer je jedini nadležan vršiti popravke plinskih instalacija.