Aktualno OG sada Ogulin

Hrvatski branitelj i otac četvero djece uslijed teških bolova počinio samoubojstvo – bacio se s drugog kata bolnice

Tragedija u ogulinskoj bolnici: Hrvatski branitelj i otac četvero djece uslijed teških bolova počinio samoubojstvo – bacio se s drugog kata bolnice

Velika tragedija dogodila se u utorak navečer u ogulinskoj bolnici gdje je samoubojstvo počinio 61-godišnji Slavko Požega iz Ogulina.

Hrvatski branitelj i otac četvero djece bacio se s drugog kata bolnice u kojoj se liječio. Javio nam se sin preminulog s pitanjem zašto policija niti bolnica nisu izvijestili javnost o ovom događaju, pa sumnja da je slučaj zataškan.

– Vratit ga više ne možemo, sad vam više neće dosađivati Slavko Požega, napisao je sin Marko na Facebooku uz napomenu da vijest “šire dalje”, a prije je i KAportalu poslao poruku o tužnom događaju sa zamolbom da istražimo slučaj “a kako bi istina izašla na vidjelo”. Na naš upit od čega je bolovao samo kaže da će se “bolnica ionako ograditi od događaja te navesti da je u pitanju PTSP”.

Naime, uobičajena je praksa da policija medije u novije vrijeme više ne izvještava o samoubojstvima, posebno radi zaštite same obitelji kojima su ovako tragični događaji i sami po sebi dovoljno stresni pa da im se još dodatno ne otežava cijela situacija. No kako je ovo specifičan slučaj PU karlovačkoj i ogulinskoj bolnici koja nosi i službeni naziv Opća bolnica i bolnica branitelja Domovinskog rata Ogulin poslali smo upite radi dodatnih informacija o događaju.

Iz policije je odgovor stigao vrlo brzo: – – nastavno na postavljeni upit podsjećamo da sukladno zakonskim odredbama ne možemo odgovarati na upite u kojima se ukazuje na identitet bilo koje osobe kao i da li smo prema konkretnoj osobi postupali ili ne. Isto tako obavještavamo vas da o samoubojstvima ne izvješćujemo medije i javnost.

(kaportal.hr)

Posljednje objavljeno

S kakvim rejtinzima stranke i političari ulaze u posljednji tjedan kampanje – donosimo u novom Cro Demoskopu

OgPortal

Gradski derbi pripao NK Ogulinu

OgPortal

Plenković: ‘Pandemija će završiti tek kad se cijela populacija cijepi‘

OgPortal

Hrvatski avion pun slovenskih putnika udario u jastreba, odmah se morao vratiti na aerodrom kod Ljubljane

OgPortal

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

OgPortal

Telegram otkriva: Dekanica PBF-a službenom karticom kupuje Polo i Boss odjeću, Chanel parfeme i namještaj

OgPortal