Aktualno OG sada Ogulin

Drežnica ugostila Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj

Sportsko rekreativno društvo društvo Srba u Hrvatskoj je održalo sastanak u Drežnici. Na sastanku su prisustvovali predstavnici srpskih klubova iz Karlovačke, Primorsko goranske, Sisačko moslavačke i Šibensko kninske županije, odnosno iz Vrbovskog, Gomirja, Moravica, Drežnice, Vojnića, Biskupije i Dvora na Uni. Sastanak je otvorio predsjednik MO Drežnica Đorđe Tomić, a uz njega sastanku su nazočili  potpredsjednik SDSSa Dejan Mihajlović i zamjenik župana Karlovačke županije Mirko Martinovic.

Predsjednik društva Milan Martinović, potpredsjednik Nemanja Eremić i član predsjedništva Dejan Mihajlović, upoznali su prisutne sa ulogom društva i djelatnosti kojom se društvo bavi i koja je svrha rada društva. Svi predstavnici klubova su iznijeli problematiku sa kojom se njihovi klubovi susreću: nedostatak financijskih sredstava, opreme, kvalitetnih igrališta, sportskih dvorana i slično. Predsjednik Milan Martinović je obećao da će društvo u svojim mogućnostima pomoći klubovima, te da će se raditi na nogometnoj reprezentaciji Srba u Hrvatskoj, kao i na drugim aktivnostima kako bi se što više afirmirao i promovirao sport.

Posljednje objavljeno

Evo koliko novca smijete prenijeti preko granice bez prijave

OgPortal

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

OG Portal

EMA započela s ispitivanjem lijeka protiv covida-19

OgPortal

Stožer planira testiranje: Kako će izgledati odlazak na svadbu ili koncert?

OgPortal

Capak: Pohana svinjetina je opasnija od AstraZenece

OgPortal

Hoćemo li imati reprizu izbora za gradonačelnika Karlovca od prije četiri godine? Po našoj anketi čini se tako, u drugom krugu ponovo Mandić i Petračić

OgPortal