Aktualno OG sada Ogulin

Održana Skupština udruge Ženske akcije Saborsko

U prostorijama Udruge Ženske akcije Saborsko održana je 9.redovna godišnja Skupština udruge žena, na kojoj su bili prisutni načelnik Općine Saborsko Marko Bićanić, zamjenik načelnika gospodin Zvonko Kovačić, te predsjednik Općinskog vijeća Općine Saborsko  Zvonko Conjar.
Skupštinu je otvorila predsjednica udruge Kata Sertić pozdravivši sve prisutne, te kronološki  izvijestila o radu Udruge u protekloj godini , napomenuvši zadovoljstvo odrađenim poslom. Istaknula je da su članice odradile sve zacrtane zadaće , sklopile neke nove poslove, te da je Udruga zbog svoje djelatnosti zapažena ne samo u Općini Saborsko i Karlovačkoj Županiji, nego i šire. Također je prisutne izvijestila i o financijskom stanju u 2018.obrazloživši prihodovnu i rashodovnu stranu.
Iznijela je plan i program za tekuću godinu, istaknula dobru suradnju sa NPPJ i proširenjem suradnje u okviru Evropskih projekata, a u svrhu razvoja turizma na našem području.
Zahvalila se i načelniku Općine na suradnji i razumijevanju, a nadaju se da će tako biti i dalje, što je potvrdio i sam načelnik Marko Bićanić. (foto:Facebook)