Aktualno Županija

Ozalj se sprema za veliki maskenbal, 22. po redu – Svi su dobrodošli, i maškare i izlagači

Ozalj se sprema za veliki maskenbal, 22. po redu – Svi su dobrodošli, i maškare i izlagači

Tradicionalni, 22. po redu, ozaljski maskenbal bit će 3. ožujka, pripreme su već počele i svi su dobrodošli!

Poručuju to iz Grada, koji maskenbal organizira s KUD-om Katarina Zrinski i UDVDR – ogranak Zrinski i Frankopan, na Trgu braće Radić od 14 sati.

Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko Trga do pozornice na kojoj sve očekuje mnoštvo zabave.

– Glavni program počinje u 14.30 sati dječjim maskenbalom, nastupom vrtićkih skupina i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj, a nakon njih, od 15.30, nastupit će i odrasli. Meštri ceremonije bit će Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene, a posebni gosti Krašićke mažoretkinje i Karlovački bubnjari Carolosboom, koji će svojim ritmovima, uz pjesmu i ples, najaviti proljeće, otjerati zimu i obilježiti zajedništvo ljudi ozaljskog kraja, najavljuju iz Grada.

Pozivaju sve zainteresirane za sudjelovanje u maskiranoj povorci da se prijave do 25.veljače na [email protected], baš kao i OPG-i i obrti koji na maskenbalu žele predsaviti svoje proizvode, a dodatne informacije mogu dobiti na 047/731-066. (kaportal.hr)