Aktualno OG sada Ogulin

Praćenje predizborne kampanje

Kao što je već poznato, izvanredni izbori za Gradsko vijeće Ogulina održat će se u nedjelju, 10. ožujka. OGportal praćenje izbora drži jednom od svojih najznačajnijih političkih zadaća . Polazeći od načela da su u demokratskom društvu javna glasila slobodna, samostalna i otvorena za različita mišljenja ,poštujući temeljno pravo svakog građanina na informaciju, slobodu izražavanja i kritiku, novinari OGportala će objektivno i profesionalno izvještavati o predizbornim događanjima na ogulinskom području. U prvom redu svojim izbornim programom želimo doprinijeti da i ovi izbori budu demokratski , slobodni i pošteni.
U predizbornoj kampanji OGportal pridržavat će se načela političke korektnosti, stoga:
-nećemo objavljivati  izjave kojima se kandidati diskriminiraju bilo zbog nacionalnog ili socijalnog podrijetla, vjerske ili rodne pripadnosti, seksualne ili neke druge orijentacije koja se smatra privatnom stvari pojedinca
-neće se emitirati izjave kojima se politički protivnici neosnovano optužuju,vrijeđaju i kleveću.

U plaćenom promidžbenom prostoru OGportala mogu sudjelovati sve liste i kandidati, bez ograničenja sa promidžbenim porukama, prema cjeniku koji će biti objavljen na stranicama OGportala.

Priopćenja nećemo objavljivati.