Aktualno OG sada Ogulin

Odlična posjećenost Dječjem maskenbalu

U organizaciji Društva Naša djeca Ogulin iDječjeg gradskog vijeća, danas poslije podne je održan 32. po redu Dječji maskenbal. Po običaju, održavao se u velikoj sporstkoj dvorani,  a posjećenost je sigurno bila najveća do sad. Brojni su roditelji, bake, sestre, djedovi,  braća i prijatelji, došli pogledati svoje najbliže, ali i sve druge  koji su ovom prigodom nastupili.

U programu su sudjelovali: Puhački orkestar DVD-a, Ogulin, Dječje Gradsko vijeće, Mažoretkinje DND-a, Dječji vrtići Bistraci i Josipdol, Prva osnovna škola, OŠ Ivane Brlić Mažuranić, Osnovna škola Josipdol područna škola Lucije Capan Tounj, Obrtnička i tehnička škola, Plesni studio Instinct Jastrebarsko i Veliki iz DND-a.

Plesalo se i pjevalo, a ključ grada maskama je, po običaju, predao gradonačelnik Dalibor Domitrović, pohvalivši organizatore koji već niz godina ne gube volju, čineći nešto dobro i pohvalno za naše najmlađe.

I ovom su prigodom izabrane najbolje grupne i pojedinačne maske, a one najuspješnije nagradio je generalni pokrovitelj, Putnička agencija Klek.

Najuspješnija grupna maska ovog je puta bila iz Dječjeg vrtića Josipdol, a njihov nastup možete pogledati u nastavku: