Aktualno Županija

Otvorena javna raprava o studiji utjecaja na okoliš za Sustav zaštite od poplava na karlovačko-sisačkom području

Objavljena je studija utjecaja na okoliš za sustav obrane od poplava, koja se odnosi na projekt Sustav zaštite od poplava karlovačko-sisačkog područja, I. faza – karlovačko područje. Javna rasprava započinje u utorak 5. ožujka i traje 30 dana, odnosno do 3. travnja ove godine.

Svi zainteresirani građani pozvani su da se uključe svojim komentarima, prijedlozima i kritikama, a javni uvid u cjelovitu studiju i netehnički sažetak moguć je na sljedećim lokacijama i u sljedećim terminima:

U prostorijama Karlovačke županije (Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš, Križanićeva 11) radnim danom od 8 do 14 sati, a u prostorijama Grada Karlovca (Banjavčićeva 9), radnim danom od 8 do 15 sati.

Na području Karlovačke županije javni uvid je moguć i u prostorijama poglavarstava Ozlja, Barilovića i Draganića, na sve tri lokacije radnim danom od 8 do 14 sati.

Nadalje, javni uvid omogućen je i stanovnicima nekih gradova i općina Zagrebačke županije – konkretnije Jastrebarskog (radnim danom od 8 do 16 sati), Klinča Sela (radnim danom od 7 do 15 sati) te Pisarovine (radnim danom od 8 do 14 sati), kao i u službenim prostorijama Zagrebačke županije (Ulica grada Vukovara 72, Zagreb), radnim danom od 9 do 15 sati.

Javno izlaganje studije bit će održano u ponedjeljak 25. ožujka, u Vijećnici grada Karlovca u 18 sati.

Studija je dostupna i na webu i to u cjelovitom obliku, kao i u netehničkom sažetku.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi svih zainteresiranih mogu se upisati u knjigu primjedaba na mjestu javnog uvida ili se mogu dostaviti u pisanom obliku, zaključno do 3. travnja, na adresu: Karlovačka županija, Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš, Jurja Križanića 11, Karlovac. (kaportal.hr)