Aktualno OG sada Ogulin

Časnici predložili niz aktivnosti

Hrvatski časnički zbor nedavno je preselio u nove prostorije, koje im je dodijelio Grad Ogulin. Nakon što su ih uredili, održali su  sastanak Upravnog odbora HČZ-a Ogulin.

Poslije verificiranja zapisnika s prethodnog sastanka prešlo se  na dnevni red. Novih prijedloga nije nedostajalo, podijeljeni su zadaci s rokom i imenima članova koji ih trebaju realizirati,  te izvijestiti Upravni odbor. Jednoglasno je zaključeno da se treba proširiti suradnja na škole i ponuditi ravnateljima i nastavnicima suradnja u nastavi povijesti, a vezano za Domovinski rat.

Na svoje sastanke pozivat će u buduće  članove  društveno političke zajednice sukladno dnevnom redu, osobe iz društvenog života i ostale .U obilježavanju obljetnica i ostalih događaja iz novije povijesti žele  da sudjeluju  i učenici naših škola.

Raspisat će se natječaj za najbolji literarni sastav s temom o Domovinskom ratu , a poslije odabira nagraditi najboljeg učenika.Moguća je  priprema i realizacija u suradnji s nastavnicima hrvatskoga jezika. Želimo biti što više prisutni u životu grada i šire zajednice.