Ogulinci, ako imate prijedloga, javite ih policiji

Naši čitatelji vrlo često nam se jave s određenim pitanjima,  primjedbama, ali i prijedlozima. Neki od njih bili su vezani uz nadzor brzine, a spominjale su se brojne lokacije. Ljutiti na “divljake! u automobilima, kako ih obično nazivaju, obraćali su se medijima, a sada imaju priliku učiniti to i kod policije.

Naime, policija temeljem Plana aktivnosti organizacije TISPOL – mreže prometnih policija država Europe provodi preventivno-represivne akcije, a sljedeća takva akcija odnosit će se na 24-satni pojačani nadzor brzine i bit će provedena 03. travnja 2019. godine od 00,00 do 24,00 sata.

U skladu s time daje se mogućnost građanima da daju prijedloge lokacija na kojima bi željeli da se nadzire brzina. Svoje prijedloge, za područje u nadležnosti Policijske uprave karlovačke, građani mogu dostavljati u razdoblju od 20. do 30. ožujka 2019. godine putem elektroničke pošte na e-mail [email protected] .

Prikupljene prijedloge policija će analizirati te sukladno vlastitim procjenama o dostavljenim lokacijama, izabrati one na kojima je moguće izvršiti nadzor brzine.

Ogulinci, ako imate prijedloga, javite ih policiji.

Facebook Comments