Aktualno Sport

Pobjeda za ostanak na vrhu

Rukometaši Ogulina igrali su u nedjelju,  prvenstvenu utakmicu 3.Hrl-zapad u Ogulinu protiv druge ekipe Rudana iz Labina.
Naši rukometaši teže od očekivanog pobjedili su 29:27. Utakmica je prošla u pomalo opuštenom tonu, a naši rukometaši nisu uspjeli postići pravi ritam. U obrani je bilo dosta propusta, a napad nije krasila lepršavost, na koju su nas navikli rukometaši Ogulina. Uz potporu publike naši rukometaši odigrali su taman za pobjedu koja ih i dalje ostavlja u vrhu lige.
Utakmica je prošla u humanitarnom tonu jer su rukometaši igrali za sedam potrebitih obitelji u okviru akcije Gimnazije Bernardina Frankopana  “Godina humanosti za sto godina znanja”, čiji je cilj osvijestiti sredinu za potrebite, a akciju je uz potporu Gimnazije osmislila maturantica Blažica Matešić.
U ovoj utakmici golove su postigli: David Stipetić (Slosar) 9, Andrija Poljak 5, Luka Turković 4, Marko Poljak 3, Kristian Matijašić 3, Toni Puškarić 2, Andrija Gaši 2 i Filip Gašparović 1. Igrali su:Lovro Petrušić, Toni Marinić, Karlo Blašković, a branili David Stipetić, David Kučinić i Josip Vučić.
Naredno kolo naši rukometaši igraju u gostima protiv Crikvenice 2. (D.D.)