Aktualno OG sada Ogulin

Emisija Sunčani sat danas uživo iz Ogulina

Danas od 14:00 do 16:00 sati Hrvatski radio 2 će uživo iz ureda Turističke zajednice grada Ogulina emitirati emisiju Sunčani sat u kojoj će nastupiti gradonačelnik Dalibor Domitrović, te predstavnici  Ivanine kuće bajke, Zavičajnog  muzeja, Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, Ogulin Traila i Turističke zajednica grada Ogulina.

Sunčani sat je emisija s temama iz turizma, s  izvještajima i reportažama o turističkim događajima i turističkim odredištima. Emitira se petkom od 14:00 do 16:00 sati, urednik i voditelj je Zlatan Skalicki, a novinari Nataša Mikas i Ana Ciglenečki.

Sunčani sat traje više od 40 godina, a namijenjen je slušateljima kojima je putovanje stil života. U svojim najboljim godinama, emisija je poput starog vina – tradicionalno donosi odabrane stvari za odabrane slušatelje. Otkriva nove turističke potencijale, predstavlja novu ponudu u turizmu i slušatelju-namjerniku daje mogućnost da odabire svoje slijedeće destinacije za putovanja. Predstavlja turističke vodiče, prati turističke priredbe i surađuje s glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice, a sudjeluje i u akciji ‘Plavi cvijet’.