Aktualno OG sada Ogulin

Vrijeme za vikend bit će ugodno

U subotu pretežno sunčano i danju toplije. Ujutro moguća mjestimice magla, a uglavnom po kotlinama i slab mraz. Na Jadranu će ujutro puhati slaba do umjerena bura, od sredine dana zapadnjak i sjeverozapadnjak, ponegdje uz obalu i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od -1 do 5, na Jadranu od 8 do 12, a najviša dnevna većinom između 16 i 21 °C.

Magla je ujutro moguća i u nekim kotlinama gorske Hrvatske, gdje će ujutro biti moguć i slab mraz. Danju pretežno sunčano. Vjetar na sjevernom Jadranu slab i umjeren jugozapadni i zapadni, prema otvorenome moru i uz zapadnu obalu Istre sjeverozapadni. Samo ujutro još mjestimice bura koja podno Velebita može na udare biti jaka.

U nedjelju pretežno vedro i još toplije
U nedjelju će na kopnu biti vedro, samo mjestimice uz poneki oblak, i još toplije nego u subotu. Početkom novoga tjedna još relativno toplo, ali sve oblačnije, osobito u zapadnim krajevima. Pritom u ponedjeljak još posvuda suho, a u utorak malo kiše može pasti uglavnom u gorju. Od srijede je sve vjerojatnije promjenljivije vrijeme, uz povremenu kišu te nižu temperaturu.