Aktualno Županija

35-godišnjakinja u tri godine pet puta uhvaćena u ovom prekršaju, sad će u zatvor

Propisi je ne zanimaju, pa vozi iako nema vozački: 35-godišnjakinja u tri godine pet puta uhvaćena u ovom prekršaju, sad će u zatvor

Nakon što je 22-godišnja Karlovčanka dobila zatvorsku kaznu jer je u više navrata uhvaćena u prometnim prekršajima, sad je kod karlovačke policije dolijala još jedna pripadnica ljepšeg spola kojoj prometna pravila i propisi ne znače ništa.

Kako su javili iz policije, 35-godišnja vozačica je upravljala vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, znači bez vozačkog ispita, a za koju je utvrđeno da je unatrag tri godine u pet slučajeva već bila pravomoćno kažnjena zbog istih prekršaja.
– Ona je uhićena i privedena na nadležni sud koji joj je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 7 dana, dodali su u policiji.

Karlovački su prometni policajci bili vrijedni i proteklog vikedna pa su u svojoj akciji nadzora iz prometa isključili pet vozača zbog vožnje pod utjecajem alkohola te utvrdili 88 prekršaja nepropisne brzine kretanja. Ujedno, sankcionirali su 45 sudionika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, pet vozača koristilo je mobitel za vrijeme upravljanja vozilom na nedozvoljen način te je utvrđeno 127 ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 2,26 promila dok je najveća izmjerena brzina kretanja vozila u naselju bila 96 km/h. (kaportal.hr)