Aktualno Sport

Derbi ogulinskim rukometašima

RK Ogulin – RK 28.April, Kaštelir  31:26

Rukometaši Ogulina pred prepunom dvoranom igrali su u večeras prvenstvenu utakmicu 3Hrl-zapad protiv momčadi 28.April iz Kaštelira. Bio je to sraz dvije najbolje ekipe lige, a uspješan kraj izvukli su naši rukometaši. U dinamičnoj utakmici pobjedili su 31:26.
Bila je to utakmica u kojoj su naši rukometaši izgarali iznad svojih mogučnosti. Na čvrstu obranu protivnik nije imao riješenja, a na sve postavljene obrane gostiju naši rukometaši imali su uigrane kombinacije. Prepuna dvorana vatrenih navijača bila je vjetar u leđa našim rukometašima koji su pobjedom zauzeli prvo mjesto lige. Četiri kola prije kraja prvenstva najizgledniji su kandidat za drugu rukometnu ligu kojoj streme godinama. O borbenosti, volji i želji rukometaša najbolje kazuju da su naši rukometaši igrali s velikim grčevima zbog kojih je utakmica često prekidana, ali nisu ni pomišljali na izlazak s terena. Na kraju utakmice naši rukometaši su oduševljenoj publici zahvalili plesom pobjednika.
Golove su postigli:Luka Turković 7,David Stipetić 7, Toni Puškarić 6, Andrija Gaši 5,Filip Gašparović 3, Andrija Poljak 2 i Kristian Matijašić. Više od dvadeset obrana sakupio je Josip Vučić uz potporu Davida Kučinića i Davida Stipetića. U sastavu momčadi su bili:Lovro Petrušić, Toni Marinić, Alen Stipetić, Karlo Blašković, Filip Francetić i Marko Poljak.
Elipu je vodio do ove sjajne pobjede Dubravko Dragičević. (D.D.)