Aktualno Sport

Uskrsni turnir mix parova

U kuglani Klek je u petak održan prvi Uskrsni turnir mix parova u organizaciji Ženskog kuglačkog kluba Ogulin. Unatoč skromnoj objavi, na turniru se okupilo čak 12 mix parova, a osim iz Ogulina stigli su gosti iz Zagreba, Ogulina, Plitvica, Vrbovskog…
Turnir je bio vrlo izjednačen i jak, po postignutim rezultatima jedan od zapaženijih, a pobijedili su najmlađi, hrvatski reprezentativci Ivana Neralić i Karlo Boroš sa odličnih 603 čunja.
Organizator se potrudio da svih 12 mix parova dobije određene nagrade, a pored prve tri novčane nagrade, posebne nagarde dobili su još najstariji mix par (Ana Karas i Milan Ostović – 144 godine!), najsimpatičniji mix par – Valentina Stipetić i Marijan Žilić – sa samo 28 fulanja!) i najbolji obiteljski mix par – tata i kći Branko i Petra Stipetić). Najvrijednije od svega bilo je poslije turnira: sudionici turnira zadržali su se u ugodnom druženju, uz dovoljno tekuće problematike, te uz prekrasne pisanice koja nam je pripremila Katarina Žilić, skoro više vremena nego što je trajao sam turnir. Uz veliku podršku i zamolbe svih nazočnih, organizator je obećao da će iduće godine Uskrsni turnir postati tradicionalan i znatno masovniji. (D.P.)