Aktualno Županija

Kradljivci sve maštovitiji: Iz šume kod Ogulina nestala – kamera, u Rakovici poklopac šahta

Lopovi u Karlovačkoj županiji sve su maštovitiji pa iz šuma više ne kradu samo drva ili gorivo iz traktora i strojeva, nego i – kamere. Upravo je kamera, koja je vjerojatno trebala potencijalne lopove spriječiti u krađi, postala njihov plijen.

– Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava da je u razdoblju od 18. do 25. travnja nepoznati počinitelj u šumi kod Ogulina otuđio šumarsku kameru, vlasništvo tvrtke iz Ogulina. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna, izvijestila je jutros policija.

U drugom dijelu županije, u Rakovici, lopovski je plijen bio uobičajeniji. Tamo je nestao poklopac šahta.
– Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava da je u razdoblju od 15. veljače do 25. travnja nepoznati počinitelj na području Rakovice otuđio metalni poklopac šahta vodovodne mreže, vlasništvo trgovačkog društva iz Rakovice. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna, priopćila je PU karlovačka.

Osim ovih kaznenih djela, policija je u protekla 24 sata zabilježila i tri prometne nesreće, od kojih su dvije s lako ozlijeđenim osobama, a jedna s materijalnom štetom. (kaportal.hr)