Aktualno Županija

Nakon osam mjeseci, Rakovac od danas otvoren za promet – Počinju radovi na križanju Smičiklasove i Prilaza V. Holjevca

Nakon što je zbog radova na cjelovitoj rekonstrukciji osam mjeseci bila zatvorena, Ulica Rakovac danas od 17 sati bit će otvorena za sav promet. Ostatak tog projekta, dio Radićeve, još ostaje zatvoren, no za nekoliko bi dana i ona trebala biti puštena u promet.

Rakovac je bio hitniji jer će preuzeti promet s Brze ceste, čiji će dio od pothodnika do Smičiklasove, u cjelovitu rekonstrukciju. Za kolnik će se pobrinti Hrvatske ceste, dok je za Pothodnik, samo njegova hidroizolacija u ovoj fazi obnove, zadužen Grad. Ti su radovi i razlog posebne regulacije prometa na dijelu spomenute dionice.

– Obavještavamo građane o privremenom zauzimanju javne prometne površine i prekopu dijela kolnika na raskrižju Ulica Tadije Smičiklasa (D3) i Prilaza Većeslava Holjevca (D1), te privremenog upravljanja prometom radi izvođenja radova na obnovi raskrižja od 29. travnja do 14. lipnja 2019. godine. Molimo građane za strpljenje i razumijevanje te obavezno poštivanje novo uspostavljene regulacije prometa do završetka planiranih radova, poručili su iz Grada. (kaportal-hr)