Aktualno OG sada Ogulin

Načelnik općine Plaški zabrinut, nada se da će počinitelji biti brzo otkriveni

OGportal je prije dva dana prvi objavio da je u Policijsku postaju Ogulin privedeno dvoje stanovnika općine Plaški, od prije poznatih policiji, koji su osumnjičeni za trovanje više ljudi!  Dovodi  ih se, navodno, u vezu sa smrću dvije osobe s područja Plaškog, te pokušaja ubojstva  jedne osobe koja je, na sreću, preživjela i trenutno je na oporavku u ogulinskoj bolnici.Naši sugovornici pretpostavljaju se da se radi o trovanju i da  im je spomenuti dvojac  stavljao u piće otrovne tvari.

Službeni upit poslali smo u Policijsku upravu karlovačku, a u njihovom odgovoru navodi se tek sljedeće: “Vezano za Vaš upit obavještavamo Vas da policija u odnosu na dva smrtna slučaja na ogulinskom području, provodi kriminalističko istraživanje radi mogućih elemenata kaznenog djela”.

Ono što sad zabrinjava stanovnike općine Plaški je činjenica da su osumnjičenici isti dan kad su uhićeni – pušteni. Negoduju Plašćani na društvenim mrežama, negoduju međusobno se žaleći jedni drugima,  a ponajviše u strahu za njihovu djecu.

Zabrinut je i načelnik općine Plaški Pero Damjanović, koji je za OGportal izjavio:”Osuđujem ovaj događaj i pozivam sve nadležne institucije  da počinitelje što prije dovedu pred lice pravde. Razumijem zabrinutost mojih sumještana i ne mogu vjerovati da se tako nešto događa u našoj maloj sredini”-kaže načelnik Damjanović.